La UE Sant Julià guanya la Copa Constitució i jugarà a l'Europa League

La Unió Esportiva Sant Julià jugarà l'Europa League aquest estiu. L´equip de Raül Cañete va guanyar ahir la Copa Constitució i es converteix en el tercer equip que es classifica per a una competició internacional. Ahir, el 2 a 1 contra el Lusitans va tornar a portar el Sant Julià a Europa.

Partit a vida o mort ahir entre el Lusitans i el Sant Julià. Tots dos equips es jugaven viatjar a Europa a una sola carta. Qui guanyés, aniria a l'Europa League.

Els lauredians van ser els primers a pegar. Al minut 29, Varela rematava un córner amb el cap. Era el 0 a 1 que acostava el Sant Julià a Europa.

El Lusitans sabia que no li quedava res més que sortir a l'atac i les ocasions van arribar. Al minut 35, Cristian a l'àrea acaba assistint per a Baixinho, que xuta malament.

Poc després, de nou Cristian. En aquesta ocasió es trobava amb el porter Coca, que acabaria sent el millor jugador de la final.

A la represa, el Lusitans sí que va aconseguir l´empat. Zé, amb el cap, posava l´1 a 1.

5 minuts després, però, el Sant Julià acabaria fent el gol que el portaria a Europa. Contra atac conduït per Fabio, que deixa perquè Aguilar marqui l´1 a 2 definitiu.

Informa: Xavi Bonet   Imatges: FAF