Andorra sub-20 es planta a la semifinal de l'Europeu dels Petits Països sense perdre cap set

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El combinat nacional sub-20 va aconseguir aquest dijous a la nit classificar-se per a la semifinal de l'Europeu dels Petits Estats que es disputa aquesta setmana a Encamp. Els jugadors de José Garcia ho van fer com a primers de grup després de derrotar 3 a 0 Irlanda. Aquesta tarda de divendres lluitaran per accedir a la final contra Irlanda del Nord. 

Andorra continua amb pas ferm a l'Europeu sub-20 dels Petits Estats. L'equip entrenat per José Garcia ha guanyat els sis sets que ha disputat en el torneig, el mateix que la gran favorita a l'or, Luxemburg. Els dos equips van tancar dijous la primera fase liderant els seus grups. Andorra ho va fer derrotant per 3 sets a 0 Irlanda. Els illencs van plantar cara en el primer set 25 a 23. El segon i tercer van tornar a caure del bàndol tricolor 25 a 15 i 25 a 13. Amb aquest triomf Andorra acaba la primera fase com a primera de grup. Això li permet jugar la semifinal contra la segona del grup B, Irlanda del Nord.

El capità de l'equip, Joel Bosma té clar quina ha de ser la mentalitat: "Luxemburg és el més fort, però ens hem d'acostumar a centrar-nos en el partit en el qual estem." Quant al partit contra Irlanda del Nord confia poder "fer un bon contraatac."

Tot l'equip va celebrar la victòria en el darrer partit de la primera fase, fins i tot Nil Panades lesionat en el darrer entrenament abans del torneig. Aquest divendres disputaran la semifinal contra Irlanda del Nord a dos quarts de vuit de la tarda al Complex esportiu d'Encamp. Abans, Luxemburg i Irlanda hauran jugat la primera semifinal.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.