Les convocatòries d'Ibon Navarro: com fer de la dificultat virtut

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d'un dia de descans el MoraBanc Andorra ha tornat aquest dilluns al matí als entrenaments. Tunde sembla totalment recuperat. Els darrers partits Ibon Navarro ha de descartar jugadors del primer equip per fer la convocatòria de dotze, una situació que s'està traduint amb una millora de les prestacions per part dels jugadors.

Xerrada prèvia d'Ibon Navarro després de la derrota contra el Tenerife. La feina va ser bona i molt important, però els darrers llançaments no van voler entrar i els àrbitres tampoc hi van ajudar.

Tunde no va entrar a la convocatòria però evoluciona bé de les molèsties al genoll i podria ser una de les novetats contra l'Herbalife Gran Canària dimecres a l'Eurocup.

Navarro està traient profit de les convocatòries. La setmana passada, a la pista de Gran Canària, Nacho Llobet va quedar fora de la convocatòria i en el següent partit contra l'Ibersotar Tenerife va ser el jugador més valorat. Es va viure un cas similar amb Sergi Garcia.

Dimecres a la tarda hi haurà convocatòria per al partit contra l'Herbalife a l'Eurocup veurem a qui li toca aquesta vegada mirar-s'ho des de la distància.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.