Sense excuses, cal millorar el rendiment de les primeres meitats

Jornada de descans i reflexió pel MoraBanc, després de la segona derrota consecutiva davant Gran Canària. L'equip segueix patint els efectes de les primeres meitats i vol rescabalar-se davant el Saragossa. La primera sorpresa s'ha produït a l'altre grup, on l'Iberostar Tenerife ja no té opcions d'arribar a semifinals.

Els primers 20 minuts de partit s'estan convertint en un autèntic maldecap per al MoraBanc. Els homes d'Ibon Navarro han encaixat 51 punts de mitjana en els dos primers quarts davant València i Gran Canària.

Aquest fet provoca que les remuntades es facin costa amunt, tot i la competitivitat dels tricolors en les segones parts. L'equip vol rescabalar-se i no posar excuses en les baixes al joc interior, assenyala l'entrenador, Ibon Navarro.

Per la seva part el jugador del MoraBanc, Clevin Hannah, comenta que "no podem centrar-nos en el que no tenim com a equip i en qui no està aquí". Amb això, considera que "hem de sortir i competir, hem de respondre després de dues dures derrotes".

El partit d'aquest dilluns contra el Saragossa pot ser clau a l'hora d'evitar el fanalet vermell del grup, atès que cap dels dos equips coneix la victòria.

En clau de grup, un triomf del València i el Burgos podria definir molt les coses perquè tots dos equips tenen dos triomfs i s'enfronten a rivals directes com el Gran Canària i el Reial Madrid.

Pel que fa a l'altre grup, la primera gran sorpresa de la fase final l'ha protagonitzat l'Iberostar Tenerife. Els de Txus Vidorreta, que abans de la pandèmia anaven quarts a la classificació, s'acomiaden de les seves opcions d'arribar a semifinals, després de perdre aquest diumenge contra el Bilbao.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Lliga Endesa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.