Èxit del bàsquet 3x3: plata per a l'equip femení i bronze per al masculí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra s'ha endut un gran botí en la primera aparició del bàsquet 3x3 en uns Jocs. L'equip femení s'ha emportat la medalla de plata i el masculí també ha pujat al podi per rebre la de bronze. Èxit total a la pista.

L'equip femení, pràcticament sense preparació, ha guanyat una medalla de plata molt treballada. L'ha conquerida a les semifinals en derrotar Xipre per 13-10 i classificar-se per a la final, on l'esperava una Luxemburg inabastable. I així ha estat. No hi ha hagut cap opció a la sorpresa i la derrota ha arribat per un concloent 21 a 5. Una derrota que deixa un regust amarg, però que val una plata. Tot i la derrota, la jugadora, Cristina Andrés, es mostrava contenta pel metall aconseguit. "Al final el premi ja era estar a la final, sabiem que era un rival dur. Molt contentes per aquesta plata històrica."

L'equip masculí, perdedor contra Luxemburg en la semifinal per 21 a 12, s'ha jugat el bronze amb Mònaco, a qui ha derrotat per 21 a 18 en un partit molt anivellat. Dues medalles que saben a or. El team manager, Jordi Fernàndez, celebrava haver-les aconseguit. "Estem molt contents i crec que ens ho mereixíem per tot el que hem fet".

Al final, alegria compartida per un botí merescut.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.