La FAF busca el màxim suport de la ciutadania en el partit contra les illes Fèroe

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Futbol vol que la graderia de l'Estadi Nacional presenti el millor aspecte possible dissabte contra les illes Fèroe en el partit de Premundial. El duel anirà acompanyat d'accions d'animació per atreure els aficionats.

No és un partit qualsevol. Ni per a la selecció ni per al seu rival, que des de principi de setmana està al país. Andorra arriba amb el reforç d´haver guanyat San Marino en l´amistós que va trencar la sequera i veu al davant una gran oportunitat per tornar a puntuar en competició oficial.

Com més gent hi hagi a l´estadi més abrigat se sentirà l'equip nacional. Per això durant la setmana s'ha visitat escoles de clubs i dissabte s'han programat activitats al voltant del partit. Des d´una batucada que estarà al matí en els duels de base que es juguen a la Borda Mateu, continuarà per Vivand i donarà caliu a l´estadi, fins a sortejos de viatges i merxandatge. Passant per un estand de maquillatge o un mural de la selecció amb el qual l'aficionat podrà fotografiar-se. Tot plegat, segons indica el directiu de la FAF, Manolo Jiménez, per aconseguir un suport que es considera cabdal.

El seleccionador Koldo Álvarez ja ha fet pública la convocatòria en la qual no hi ha absències de pes. Hi figuren Marcio Vieira i el jove Txus Rubio, que han superat problemes físics. També hi és, però serà dubte fins a darrera hora, Víctor Rodríguez, amb problemes en un genoll.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.