Primera victòria de la selecció en dotze anys (0-2)

La selecció de futbol ha posat fi a més de dotze anys sense conèixer la victòria aquest dimecres a San Marino. L´onze tricolor s´ha imposat per 0 a 2 amb gols d´Ildefons Lima, al minut 28, i de Cristian Martínez, al 66. Una injecció de moral per afrontar el pròxim compromís oficial, el 25 de març a l´Estadi Nacional contra les illes Fèroe.

La darrera victòria d´Andorra, i única fins ara en partit oficial, es remuntava al 13 d´octubre del 2004 contra Macedònia a l´Estadi Comunal, en partit corresponent al Premundial d´Alemanya 2006, que es va decidir per un gol de Marc Bernaus. Anteriorment, la tricolor només s´havia imposat en dos partits amistosos més, contra Bielorússia i Albània, en totes dues ocasions al Comunal i per un idèntic marcador, 2 a 0.

El partit entre San Marino i Andorra havia suscitat força interès perquè enfrontava les dues seleccions amb una pitjor ratxa al futbol mundial: Andorra sumava 86 partits sense conèixer la victòria. San Marino, amb la derrota, encadena 75 partits sense guanyar.

Informa: Joan López
Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.