L'altra cara de la Vuelta: els caça autògrafs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Acabada l'etapa comença un altra competició, la dels caça autògrafs. Avui els més buscats eren els dos grans triomfadors de l'etapa, Vicenzo Nibali i Chris Froome.

Acabada l'etapa els aficionats al ciclisme han aixecat la guàrdia a la recerca dels ciclistes més coneguts. Dintre d'aquest segment social també és possible trobar el famós que va darrere el famós. És el cas de Maverick Vinyales gran aficionat al ciclisme i seguidor fidel de la seva "grupeta" andorrana.

El control antidòping és un gran escenari per als caça autògrafs. Al camió, Nibali i Froome, així que el botí era suculent. Atenció surt el guanyador de l'etapa.

Chris Froome ha trigat més d'una hora a completar el control antidopatge. Malgrat tot ha sortit amb un somriure potser el mallot vermell que lluirà a partir de demà hi té molt a veure.

Dimarts al matí els caça autògrafs tindran una segona oportunitat en el control de signatures a Caldea abans de la sortida prevista a dos quarts i mig d'una.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Vicente Bellot

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.