Llovera no descarta participar al Dakar amb un camió o un buggy

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Albert Llovera no descarta participar al Dakar l'any que ve, tot i que ho veu complicat. El pilot ha remarcat que la seva intenció continua sent centrar-se en el Mundial de Ral·licròs 2.

El pilot treballa amb dues opcions, els camions i els buggys, per participar-hi. Així ho ha explicat aquest matí al programa de Ràdio Nacional 'Ara i Aquí'.

El pressupost és un dels principals impediments de cara a fer-ho possible. Pel que fa als camions, Llovera podria disposar d'un de semiautomàtic que l'ajudaria a resoldre els problemes musculars de les mans.

Tot i això, també hi ha l'opció de participar amb un buggy amb el mateix equip del darrer cop. Assegura que li han proposat portar un dels nous vehicles, fet que li genera "molta il·lusió" perquè el cotxe "fa molt bona pinta". t

El desgast físic i els problemes musculars associats a les mans també són algunes dificultats per participar al Dakar.

El Ral·licròs continua sent la principal motivació de Llovera. El pilot ha demanat permís per no córrer a la prova de Sud-àfrica. Explica que té diversos esdeveniments contractats i si hi va, el principal problema "és que el cotxe es passa un mes i mig al mar".

D'altra banda, Llovera ha viatjat aquest divendres a Madrid per tractar una possible incorporació al Campionat Europeu de Camions.

Entrevista completa al pilot Albert Llovera a l'Ara i Aquí:



Informa: Joel Romero
Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.