ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 19 de novembre de 2019

 • Ara i aquí 2.0 - Marta Alberch

  Demà se celebra arreu el Dia mundial de la infància, que enguany coincideix amb el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants. Ho hem comentat amb la Marta Alberch, la directora d'Unicef Andorra, que ha visitat avui el Cafè.

 • El cafè de l'Ara i Aquí amb Marta Alberch

  Demà se celebra arreu el Dia mundial de la infància, que enguany coincideix amb el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants. Ho hem comentat amb la Marta Alberch, la directora d'Unicef Andorra, que ha visitat avui el Cafè.

 • Llocs rècord

  L'Àlex Moldes ens ha fet avui un Apunt,a  partir d'un article de La Vanguardia, que parla de cinc llocs turístics que formen part del Llibre Guiness dels rècords.

 • Dolor i patiment

  La Núria Prenafeta ha continuat desenvolupant aspectes vinculats ala efectes negatius de situacions de solitud no desitjada. Hem distingit el dolor del patiment.

 • Una caiguda històrica

  El 9 de novembre de 1989 va caure el Mur de Berlín. Amb motiu d'aquest 30è aniversari, l'Òscar Royo ha buscat avui cançons que facin referència al mur.

 • Obres, greuges i percentatges

  Temps per a l'espai 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer, membres del grup d'Advisory de MoraBanc. Diverses informacions posen el focus a nivell mundial sobre el concepte 'banca a l'ombra'. N'hem parlat al programa.

 • Menys d'un mes per començar la competició

  El responsable del Circuit Andorra Pas de la Casa, l'Àlex Bercianos ha comentat les formacions que es poden fer a la instal·lació a l'hivern i ens ha parlat de la pròxima edició de les GSeries - Crèdit Andorrà i de l'Andros.

Facebook

Twitter

35.175.120.174