Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 26 de març de 2019

 • Ara i aquí 2.0 - Josep 'Pepi' Pintat i Carles Visa

  Hem compartit avui el Cafè amb el president de la Federació andorrana d'esquí, el Josep 'Pepi' Pintat, i el diretor tècnic de l'entitat, el Carles Visa.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Josep 'Pepi' Pintat i Carles Visa

  Cafè amb el president de la Federació andorrana d'esquí, el Josep 'Pepi' Pintat, i el diretor tècnic de l'entitat, el Carles Visa.

 • Plans errats

  Un vol de British Airways aterra per error a la capital escocesa, quan ho havia de fer a la ciutat alemanya de Düsseldorf, perquè al pilot se li va proporcionar un pla de vol incorrecte. Ha estat el tema de l'Apunt d'avui.

 • Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits (2)

  La Núria Prenafeta ha desenvolupat els motius pels quals la hipnoteràpia és una eina molt adient per ajudar-nos quan estem decidits a un canvi d'hàbits. Segon capítol de la sèrie que va iniciar ara fa una setmana.

 • Versions bohèmies

  Avui, un espai 'Covers' d'actualitat. L'Òscar Royo ha recopilat versions del Bohemian Rhapsody, realitzades amb més i menys fortuna...

 • La corba invertida americana i d'altres fets d'actualitat

  Ens ha visitat avui a l'espai 'Tipus d'interès', la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc. L'anàlisi de l'actualitat econòmica internacional, en uns instants. Ha començat explicant que és la corba americana.

Facebook

Twitter