ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo

ÚLTIM PROGRAMA

Ara i Aquí 3 de juny de 2020

 • El cafè de l'Ara i Aquí amb Kevin Poulet i Diana Sánchez

  Els comuns estan a punt d'obrir les inscripcions perquè poguem apuntar els nostres fills a les activitats d'estiu. El Conseller d’Educació i Esports de La Massana, Kevin Poulet, i la Consellera de Turisme i Esports de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez, assenyalen que enguany esperen més nanos que temporades anteriors ja que moltes famílies es quederan al país a passar l'estiu.

 • En connexió amb Carles Sansa

  Avui matenim conversa amb el nou president de l'AIVA, Carles Sansa. Com ha afectat el tancament? Com serà la represa de l'activitat? Realment baixaran els preus dels vehicles docasió? Com ajudarà el pla renova impulsat pel govern per a l'adquisició de vehicles eleèctrics? A Andorra com a pràcticament tot Europa s'està posant de moda el càmping car? Aquestes i moltes altres preguntes tindran resposta a l'Ara i Aquí.

 • La nostra ment: desecalada després del confinament

  La Meritxell Camp de NIVI Centre d’Atenció Psicològica ens mostra totes les emocions que han anat sorgint durant el confinament i que ens han ajudat a conèixer millor.

 • En connexió amb política lingüstíca: nova edició "Viure a Andorra. Català bàsic en imatges"

  La cap de Política Lingüística, Marta Pujol, ens comenta que trobarem dins la nova edició del llibret “Viure a Andorra. Català bàsic en imatges”.

 • Àrea de salut: soroll, silenci i salut

  A l’espai d’Ontomedicina que fem amb la doctora Àngels Codina avui hem parlat de les conseqüències nocives sobre la salut comporta el soroll i quins beneficis rebem del silenci.

 • Acció feminista

  L’Antònia Escoda i la Laia Ferré d’Acció Feminista descriuen diferents situacions que s'han donat durant el confinament que demostren que el rol de la dona i home continuen estant molt marcats.

Facebook

Twitter

34.238.190.122