Mir creu que instal·lar-se a Andorra va ser una de les claus per proclamar-se campió del món de MotoGP

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Mir ha reconegut al Dia E que instal·lar-se Andorra va ser una de les claus que el van ajudar a proclamar-se campió del món de MotoGP la temporada passada. El pilot mallorquí diu que al país s'hi troba molt a gust i ha destacat l'ampli ventall d'activitats que hi té a l'abast.

El novembre de 2017 Joan Mir participava a la Gala de la Federació Internacional de Motociclisme com a campió del món de Moto3, sense saber que un any després Andorra es convertiria en la seva nova llar. Ja com a resident, l'any passat tocava el cel amb el títol mundial de MotoGP. "Estar aquí em fa estar aïllat, 100% concentrat en el que he d'estar. El país incita a fer esport, estar en forma, és el que necessito. Trobo que ha estat una passa endavant", diu sobre les condicions al Principat el pilot del Team Suzuki MotoGP.

En els més de dos anys que resideix a Andorra, el pilot mallorquí ha aprofitat per gaudir de la neu durant la pretemporada i descobrir l'esquí de muntanya. Al Circuit del Pas de la Casa coincideix sovint amb altres companys de graella, també residents. Assegura que és una oportunitat única, per l'alçada i les característiques.

El trial és una altra de les activitats que li agrada practicar. Ara, però, Mir només pensa en la defensa del títol de la categoria reina. Després de les quatre primeres curses ocupa el quart lloc de la general, a només 17 punts del líder. Diumenge buscarà fer un altre pas endavant al traçat francès de Le Mans.

Torna a veure l'entrevista completa a Joan Mir del Dia E:

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.