ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Dia E

Comparteix:

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 359 - 21 de juny del 2021

 • Dia E 1a part - Entrevista a l'entrenador de l'Andorra Hoquei Club Lluís Ferran Balart

  El SEAT Andorra HC no ha pogut aconseguir aquest cap de setmana l'ascens a la lliga nacional catalana, però el seu entrenador, Lluís Ferran Balart, valora molt positivament tots els esforços que s'hi han destinat. Tot i no aconseguir els resultats esperats, fa un bon balanç de la temporada abans de fer un pas al costat i prendre's un descans. 

 • Dia E 2a part - Actualitat esportiva

  Repassem l'actualitat esportiva amb la final del World Skate Europe Cup, la pujada a Arinsal, la cursa de trial a Pal i la resta de competicions esportives més rellevants del cap de setmana. 

 • Dia E 3a part - Entrevista al president del VPC Andorra Gerard Giménez

  El VPC Andorra comença una nova etapa amb el nou entrenador Jean Arnaudin, una peça clau pels futurs passos del club. Així ho ha destacat el seu president, Gerard Giménez, destacant que un dels principals objectius d'ara endavant és ascendir de categoria. Pel que fa a l'estadi nacional, ha ressaltat que s'està treballant per compartir-lo amb l'FC Andorra.

 • Dia E 4a part - Entrevista al director de Princiesport Rupert Fornell

  Els clubs i centres esportius s'adapten contínuament a les noves directrius marcades per l'evolució de la pandèmia. N'ha parlat sobre aquesta qüestió el director de Princiesport, Rupert Fornell, que celebra l'arribada dels darrers alleugeriments que sembla que donen una mica més d'aire tant als treballadors i responsables, com també als usuaris que fan esport a les instal·lacions. 

Facebook

Twitter