ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Dia E

Comparteix:

Dia E

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

Dia E - Programa 394 - 20 de juny del 2022

  • Dia E 1a part - Entrevista a David Castera: la nova edició del Ral·li Dakar

    Parlem amb David Castera, director del Ral·li Dakar, sobre la nova edició de l'esdeveniment. La prova es quedarà a l'Arabia Saudita i comptarà amb més proves i més llargues. També es reduïrà el nombre de participants i es crearà una categoria mateur. De cara al futur, s'haurà de reflexionar sobre la neutralitat de les emissions amb horitzó 2030. 

  • Dia E 2a part - Repàs a l'actualitat esportiva

    Repassem les notícies més destacades del cap de setmana en l'àmbit esportiu, des del Mundial de Trial, a la pujada d'Arinsal, el torneig internacional de Rugbi de 7 i la copa catalana de BTT, entre d'altres.

  • Dia E 3a part - Entrevista a Gerard Riart: la prèvia de l'Andorra Multisport Festival

    A la segona part del programa, rebem Gerard Riart, director de l'Andorra Multisport Festival, que arriba a Andorra aquest 24 de juny. Comentem les proves que formen part de l'esdeveniment, alguna d'elles amb novetats, i la quantitat de gent que participarà, ja que les inscripcions s'han triplicat respecte de la primera edició. 

Facebook

Twitter