La pròxima edició de La Sportiva Andorra Skimo es disputarà el 19 i 20 de febrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La sisena Sportiva Andorra Skimo ja té dates. Després d'un any en blanc per la pandèmia, la popular Travessa dels Refugis torna els dies 19 i 20 de febrer. Els màxims responsables n'han avançat les novetats al Dia E.

La Sportiva Andorra Skimo ja escalfa motors per a la tornada, fixada per als pròxims 19 i 20 de febrer del 2022. Uns 400 inscrits per a l'edició d'aquest any cancel·lada per la pandèmia van decidir conservar el dorsal i per a la pròxima només hi haurà unes 500 places disponibles. La gran festa de l'esquí de muntanya no coincidirà amb cap Copa del Món i se celebrarà pocs dies després de l'Europeu de Boí, amb l'objectiu d'atreure alguns dels primers espasses mundials. 

El programa s'ampliarà de quatre a cinc curses, l'Skimo 2 s'obrirà als debutants i la gran novetat de la sisena edició serà l'Skimo 8, pensada per als equips que vulguin iniciar-se en una prova de dues etapes. Les preinscripcions seran del 9 al 16 de desembre i els organitzadors començaran aviat els preparatius sobre el terreny.

Consolidada com a prova referent al Pirineu, l'organització mantené el projecte de fer la volta completa al país amb una tercera etapa en edicions futures. 

Informa: Joan López
Imatges cedides: La Sportiva Andorra Skimo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.