Reportatge: Toni Sánchez, d'esportista a monitor de FADEA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’esport és la gran passió del Toni. L’any 2012 es va convertir en el primer representant d'Andorra en uns Jocs Paralímpics d’estiu a Londres. Quan va deixar la natació, va treballar com a monitor de futbol i, més tard, es va formar per ser monitor d’aquafitness i salut esportiva. Des de l’octubre passat fa classes als seus companys de la Federació d’Esports Adaptats un dia a la setmana.

Les classes del Toni són força intenses i combinen molts exercicis, centrats sobretot en el treball d'abdominals i els estiraments. Per als participants, aquestes classes són importants perquè van molt més enllà de l’esport. Amb el seu esforç i tenacitat, Toni Sánchez ha marcat un camí a seguir. Un equip del Dia E, l'ha acompanyat en un dels seus entrenaments, al vídeo sobre aquestes línies.

 

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.