L'ambaixador de França demana a les autoritats duaneres franceses que es respecti l'acord duaner pel que fa a la compra de tabac dels visitants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet, ha comunicat a les autoritats duaneres franceses que se segueixi aplicant l'acord duaner i, per tant, que es restableixi el límit de compra de dos cartrons de tabac per persona.

L'executiu desconeixia la limitació de dos paquets per part de la duana de França, que comerciants del Pas de la Casa van denunciar aquest cap de setmana.

És més, el cap de Govern ha afegit que s'ha contactat amb l'ambaixada francesa, la representació personal del Copríncep francès i l'agregat de qüestions duaneres encarregat d'Andorra inscrit a l'ambaixada de França a Madrid i "tots ells desconeixien una possible instrucció, mesura o decisió en aquest sentit (de la limitació a dos paquets)".

Roda de premsa complet del Govern d'aquest dilluns 14 de desembre de 2020:

Informa: Laura Massegú
Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.