Els bars se senten decebuts amb la pròrroga de les mesures i alerten que sortiran al carrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Unió de Bars afirma sentir-se decebuda amb la decisió d'allargar les mesures i assegura que molt haurien de canviar les coses dilluns perquè finalment no acabin sortint al carrer a reclamar un tracte just. També critica les aglomeracions en la inauguració del Poblet de Nadal de la capital.

Els responsables de la Unió de Bars es mostren decebuts i creuen que Govern no ha actuat de manera equitativa anunciant una pròrroga de les mesures al seu sector, a la vegada que es parla de brots a centres comercials, el centre penitenciari, clubs esportius i grups d'adolescents.

Francesc Medina, vicepresident de l'entitat, critica que, tot i estar posant totes les mesures per evitar contagis, "el focus continua sent l'hosteleria quan cada dia ens trobem a les notícies que si no és un supermercat, són els autobusos plens".

Té clar que sortiran al carrer amb les famílies, si cal, en el cas que no hi hagi un canvi d'actitud sobretot amb el ministeri d'Economia i es passi a l'acció amb el tema de les ajudes. Se senten ignorats pel responsable d'aquesta cartera. "Sembla que l'única manera perquè se'ns faci cas sigui sortir al carrer", ha manifestat.

Crítiques per les aglomeracions al Poblet de Nadal

Pel que fa al Poblet de Nadal, divendres des del seu establiment, situat a la plaça del Poble, Medina va poder constatar la poca distància i les aglomeracions de gent que van veure's durant l'esdeveniment nadalenc. "Estava ple de gom a gom i els bars continuem sent el sector al qual estan trepitjant".

Reclamen ampliació d'horaris i no tenir quatre persones per taula. La situació comença a ser crítica, segons el sector, que també afegeix que la possible no obertura de les estacions per Nadal seria una noticia nefasta.

Informa: Sílvia MestreImatge: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.