La Cambra fa una crida als polítics a actuar "en bloc" per un projecte comú

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'encara president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, veu necessari el relleu al capdavant de l'ens i creu que si és jove i dona, millor, per aportar un altre punt de vista.

Així ho ha explicat a l'espai del Cafè de l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional on també ha alertat dels reptes que té Andorra d'ara endavant tenint en compte el canvi de model del comerç, l'estat de la branca de jubilació i el deute contret pel Govern per fer front a la Covid-19.

Assegura que cal accelerar la diversificació econòmica i avançar en projectes com l'e-commerce i la zona franca. Sobre la taula de reflexió 'Andorra reptes de futur', demana a tots els participants que siguin més resolutius. Ha afirmat que per avançar "s'hi ha de posar voluntat, fer pinya i mullar-se". "Estem cansats de sentir que les coses s'han de fer. Doncs fem-les".

Ha reiterat que "el desenclavament del país és clau" i per aconseguir-ho "s'han de deixar de banda interessos polítics i personals". També ha remarcat la importància d'atreure empreses d'alt nivell i ha insistit que per aconseguir-ho "s'ha de donar seguretat jurídica i facilitar els tràmits administratius". "S'han de canviar molts hàbits".

Entrevista completa al president de la Cambra de Comerç:

Informa: Ester Pons - Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.