Centenars de persones segueixen el parlament de Macron a la plaça del Poble

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'acte més popular i multitudinari de la visita de Macron ha tingut com a escenari la plaça del Poble, on més de 600 persones s'han congregat per veure el Copríncep Macron.

Tot i el retard respecte a l'horari previst, els assistents no han desistit i han esperat en un ambient distès esperant veure en directe Emmanuel Macron.

Cap a les 17.30 el públic ha començat a arribar, a poc a poc, en un degoteig continu que s'ha tornat més intens a mesura que s'apropava l'hora assenyalada per l'arribada de Macron i Espot.

Ja que tot apuntava a un retard superior a 1 hora, pels altaveus es demanava una mica de paciència. Per a molts, els més joves, era la primera vegada que vivien un acte com aquest i altres ja col·lacionaven més d'una experiència similar.

En ordre i ocupant els llocs assignats per la seguretat policial, els assistents han aplaudit en nombroses ocasions les paraules d'Emmanuel Macron.

Ha estat un discurs que gairebé ha doblat en temps el pronunciat poc abans per Xavier Espot. Un cop finalitzat, Macron ha tornat a evidenciar que no és gaire amic del protocol estricte, apropant-se a la gent, saludant personalment i fins i tot parlant amb alguns.

Macron ha marxat deixant una imatge de proximitat. Molts esperen que no calgui cinc anys més per a la propera visita d'un Copríncep.

Discursos complets de Xavier Espot i Emmanuel Macron a la plaça del Poble en el programa especial d'ATV:

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.