Cinc mediadors creen un grup de suport gratuït a famílies amb conflictes pel confinament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un grup de cinc mediadors que ja havien treballat junts han creat un grup de suport per a les famílies que tinguin conflictes a causa del confinament. L'objectiu és ajudar en les situacions que poden posar en perill la convivència a la llar.

La incertesa que genera la situació actual i la por tant a la malaltia com a les conseqüències econòmiques pot fer que tots tinguem els nervis a flor de pell i portem pitjor la convivència en el confinament.

Aquesta problemàtica ha fet que cinc mediadors, acostumats a treballar junts, s'unissin en un grup de suport per donar assistència gratuïta a qui la necessiti.

Ramon Tena és un d'ells i explica com en moments com l'actual "fent teletreball i amb les nens a casa tot el dia fa que estiguem més nerviosos i reactius, i situacions que abans podíem tolerar, ara ens fan saltar a la mínima".

Els consells bàsics són dos: empatia i comunicació, però quan no sigui suficient, segons Tena, els mediadors poden ajudar donant una visió des de fora del nucli familiar. També poden "donar pautes i suggeriments per prevenir conflictes, i per reforçar i millorar la comunicació".

Les consultes es poden enviar per mail a mediadorsandorra@gmail.com i si és necessari es faran sessions telemàtiques.

Informa: Ester Pons
Locució: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.