El cònsol menor de Canillo diu que la propietat mai no va posar una xifra per a la venda del terreny del Palau de Gel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo no va rebre cap oferta per comprar el terreny on hi ha el Palau de Gel. Això, almenys, és el que ha explicat el cònsol menor al Línia Directa de Ràdio Nacional.

El cònsol menor de Canillo, Marc Casal, ha indicat que el gran problema de la negociació va ser la durada. Mentre la propietat volia 10 anys, el comú creia que en aquest temps no es podien amortitzar les millores que s'hi volen fer i l'explotació de la instal.lació. Casal ha considerat assumible el lloguer de 240.000 euros l'any durant 25 anys i ha indicat que mai la propietat va posar una xifra per a la venda del terreny.

El comú invertirà 1 milió d'euros del pressupost d'enguany en millores energètiques a la instal.lació i a buscar-hi més atractius turístics. És previst que es plantegi un concurs d'idees d'embelliment i de millores i també la contractació d'un director, tot plegat per recuperar l'essència del que va ser.

Informa: Jordi Lorente
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.