El comú assegura que els protocols de seguretat del Tobotronc van funcionar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major de Sant Julià ha assegurat que els protocols de seguretat del Tobotronc es van seguir correctament diumenge passat. Va ser quan una dona va patir-hi un accident. Vila ha afegit que és un cas aïllat.

La dona accidentada al Tobotronc ha denunciat el parc en considerar que en cap moment van explicar-li que hi havia un cinturó de seguretat ni com fer-lo servir. El cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, ha assegurat que es van seguir correctament els protocols de seguretat. Considera l'accident un incident aïllat i lamenta la situació de la dona ferida.

Els consellers de la minoria han demanat per aquest afer i han mostrat la seva preocupació. El conseller d'Unió Laurediana, Joan Albert Farré, vol veure com evolucionen els informes i espera que la majoria els informi al respecte.

L'associació Stop Tobotronc ha afirmat que aquest és un cas més que demostra que les mesures de seguretat de l'atracció no són suficients.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot
Locució: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.