Entendre i conèixer els seus drets, l'objectiu principal del Dia Mundial de la Infància

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Explicar als infants quins són els seus drets i que els coneguin és un dels objectius de l'activitat que s'ha desenvolupat aquest dissabte al matí a l'Illa Carlemany amb motiu del Dia Mundial de la Infància.

Des de primera hora, nens i nenes s'han apropat al centre comercial en veure que el Piolet els convidava a passar una bona estona, fer-se una foto amb les seves famílies i escollir un dret. Una jornada que té l'objectiu de fer entendre i donar a conèixer als infants perquè celebren aquest dia. 

La cap de l'Àrea d'Atenció a la Infància i l'Adolescència d'Afers Socials, Rebeca Armengol, remarca que és important que els nens puguin coneixer els seus drets, però tamé "expressar el que consideren que s'està vulnerant". 

La majoria dels menors han treballat a l'escola al llarg de la setmana quins són els seus drets, i han aprofitat l'ocasió per vestir-se de blau i anar molt ben acompanyats. 

Des d'Unicef s'anima a tothom a compartir les imatges del dia amb el hastag #GoBlue. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Arnau Gaya 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.