L'Escola d'Especialistes de Cinema obrirà al juny amb Jorge Sanz com a mestre de cerimònies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'actor Jorge Sanz serà l'estrella convidada en la inauguració de l'Escola d'Especialistes de Cinema Ángel Plana, que obrirà portes el 15 de juny. Andorra s'incorpora a l'oferta de classes que ja funciona a Barcelona i Madrid.

Salts espectaculars, acrobàcies, parkour, interpretació, combats escènics i treballs amb el foc com a protagonista són algunes de les disciplines que s'impartiran a l'Escola d'Especialistes Ángel Plana, que tindrà com a centre d'operacions la sala 360 Extrem. El reconegut 'traceur' Leo Urban, que té l'ascensió a la Torre Eiffel com una de les seves fites, serà un dels professors.

L'escola fa una setmana que ha obert les inscripcions i ja té els primers alumnes apuntats. El màxim previst és de 15. Trobar una sortida professional és una de les raons que busquen els aspirants a especialista.


En la feina d'especialista no tot és treball físic. La interpretació també és important a l'hora d'afrontar els rodatges. El curs d'especialista començarà el 15 de juny i durarà sis mesos.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.