Els ex-liberals escaldencs volen presentar una llista parroquial pròpia a les eleccions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els integrants del comitè liberal d´Escaldes-Engordany que van abandonar la formació, volen presentar-se a les eleccions generals amb una llista parroquial pròpia. La seva intenció seria pactar amb els consellers d´UL-Independents de la Massana si aquests no s´alien amb DA.

En els propers comicis hi podria concórrer una nova llista a Escaldes-Engordany que presentaria una candidatura parroquial. Estaria formada, fonamentalment, pels antics membres dels liberals de la parròquia que van deixar el partit per discrepàncies amb la manera de funcionar del comitè parroquial. El seu objectiu seria arribar a acords amb Unió Laurediana i els independents de la Massana en l´àmbit nacional.

Entre altres membres hi hauria Eduard López Mirmi, director general de Capesa, i França Riberaygua, exvicepresidenta del Partit Liberal que podria encapçalar la candidatura. Riberaygua ha assegurat que, de moment, tot és un projecte i que encara s´ha de definir què faran, però té clar que la seva línia vermella és que no accepten un pacte amb DA ni amb els seus possibles aliats ja que consideren que està enfonsant el país.

També ha recordat que van deixar el comitè liberal escaldenc perquè creuen que aquest està actuant irregularment en no convocar eleccions per renovar càrrecs interns.

Informa: Pere Moliné
Locució: Anna Pifarré

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.