La gent gran demana prudència per evitar un rebrot del coronavirus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La gent gran demana prudència a la població davant la possibilitat que hi hagi un rebrot de la Covid-19. El minut de silenci de la Federació d'Associacions de Gent Gran ha volgut recordar les nombroses víctimes del col·lectiu.

La concentració intencionadament reduïda de representants de les associacions de gent gran ha volgut fer una crida a la prudència i la precaució a la població ja que saben que el virus SARS-CoV-2 encara és aquí.

El president de la Federació d'Associacions de Gent Gran, Fèlix Zapatero, recorda la gravetat de la situació quan s'ha d'ingressar a l'UCI una persona de la tercera edat per la Covid-19 i el risc de mort que comporta.

Zapatero afirma que el col·lectiu s'ha sentit protegit i sobretot informat; una qüestió que valora molt ja que molts dels seus membres viuen sols.

La feina conjunta de les associacions de gent gran amb el Govern i els comuns continua. Cap ciutadà més gran de 65 anys s'ha de sentir sol o desatès.

Pel que fa al rebrot a la Salita, Zapatero afirma que des de el seu punt de vista les quatre residències estan ben gestionades i que sobre qüestions sanitàries no pot opinar per manca de coneixements sobre la matèria.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.