El Govern no tanca la porta a dialogar amb els professionals sanitaris sobre la cartera de serveis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sobre el front comú contra la cartera de serveis que vol fer el col·lectiu de professions sanitàries, el Govern no exclou possibles ajustos de la cartera de serveis mitjançant el treball conjunt amb els diferents col·lectius. 

L'executiu constata que la intenció és buscar l'equilibri entre el servei a la ciutadania, la despesa sanitària i les eines que necessiten els professionals.

El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que "és extremament complex i ha estat extremament difícil i finalment el ministre Benazet ha tingut capacitat de desenvolupar aquesta cartera de serveis".

Ha afirmat que "no és la panacea" i comprèn que hi hagi sectors que reclamin que no s'hagi pogut tenir en compte totes les demandes, però considera que "la cartera de serveis és un joc d'equilibri i després tenim els mecanismes per poder-la anar ajustant si veiem que n'hi ha que són necessaris."

Informa: Judith Sáez
Imatges: Ricard Tenza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.