Jordi Torres no ajorna l'heliport

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El projecte de l'heliport segueix el seu curs. El ministre d'Ordenament Territorial ha confirmat que ja han trobat l'empresa que farà l'informe sobre la viabilitat de la infraestructura. Jordi Torres espera que l'estudi es pugui fer a partir de setembre.

Jordi Torres ha confirmat que el Govern ja disposa de l'empresa que farà l'informe sobre la viabilitat de l'heliport. Es tracta d'una de les incloses en la llista que l'aviació civil francesa havia fet arribar a l'executiu després de comunicar que no eren competents.

Per tant, per al ministre el projecte continua vigent i segueix el seu curs. "No parlaria de deixar-lo aparcat sinó de fer tots els passos que peroquen", ha dit indicant que "el següent pas és l'informe". A partir dels resultats, es marcaran el següent. 

Torres no s'ha pronunciat sobre les declaracions de la cònsol major d'Escaldes-Engordany a Ràdio i Televisió d'Andorra en què deia que el projecte havia d'ajornar-se. És conscient, però, que la legislatura s'acaba. "Podria ser que es quedés per a la propera però això no ens modifica els terminis de treball", ha manifestat. "Nosaltres seguim treballant com si s'esgotés la legislatura".

El ministre d'Ordenament Territorial recorda que va contreure el compromís amb la plataforma antiheliport d'elaborar aquest informe.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Enric Fernández

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.