Macron inicia la visita a Canillo saltant-se el protocol per saludar la ciutadania

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Copríncep francès Emmanuel Macron ha iniciat la visita oficial a Canillo. L'esperava un nombrós públic, que ha pogut constatar la proximitat del copríncep. 

La parròquia de Canillo ha estat a primera a rebre la visita del copríncep francès que només baixar del cotxe s'ha atansat al públic congregat per encaixar mans i signar autògrafs.

Moltes de les persones que l'esperaven creien que només el podrien veure de lluny i s'han endut una grata sorpresa quan han vist que se'ls apropava i els anava saludant sense pressa.

Fins i tot establia conversa amb bona part dels assistents, amb temps i amb un somriure permanent. La pràctica totalitat del públic de les primeres files l'ha pogut saludar. Una gran part dels assistents eren escolars.

Acte seguit Macron ha estat rebut a les portes de l'edifici del Telecabina pels cònsols de Canillo. Ja a l'interior de la sala del comú, en el seu discurs, ha fet gala d'haver fet els deures i s'ha interessat per l'esquí com a principal font d'ingressos de la parròquia i els projectes de futur.

Ha esmentat el roc del Quer com a exemple per atreure turistes a l'estiu. Així mateix ha defensat la necessitat de mantenir les tradicions. Mossèn Ramon, que ha assistit a la recepció, li ha fet cinc cèntims de detalls històrics. 

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, s'ha mostrat orgullós de la visita al comú del fet que el Copríncep hagi triat Soldeu per fer nit. Creu, però, que el més important és que l'estada de Macron serveixi perquè defensi encara millor els interessos del país en qüestions tan transcendents com les negociacions per a l'acord d'associació amb al Unió Europea.

Macron, a la sortida, ja no ha tornat a apropar-se al públic, però se n'ha acomiadat traient la mà per la finestra del cotxe oficial amb el qual marxava cap a Encamp.

Visita completa a Canillo i Encamp en el programa especial d'ATV:

Informa: Gerard Gort
Imatge: Vicente Bellot

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.