Martí es reuneix amb els pares del nadó mort a l'hospital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de Govern s'ha reunit aquest matí amb els pares del nadó mort fa una setmana en no ser traslladat a temps a Barcelona. Martí els ha informat que la investigació està molt avançada i que en uns dies se'n sabran les conclusions. De moment, no els ha avançat les mesures que es pendran. També hi han estat presents la ministra de Salut i Benestar i el de Justícia i Interior.

Antoni Martí, acompanyat de la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, i el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, s'ha reunit prop d'una hora amb Josep Lluís Criado i Iolanda Ribera, els pares del nadó mort la setmana passada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell en no poder ser traslladat a temps a Barcelona.

Segons ha explicat Josep Lluis Criado, el cap de Govern els ha informat que la investigació del cas està molt avançada i que es resoldrà aviat. Martí els ha demanat un marge de dos o tres dies per acabar d'esclarir els fets i informar-los de les conclusions. Ha assegurat, a més, que s'han demanat informes amplis a totes les parts implicades.

Criado s'ha mostrat satisfet amb la reunió i amb el fet que el cap de Govern els hagi citat abans de la celebració del consell de ministres. El pare de la nena creu que Martí s'ha llegit la queixa que ahir li va fer arribar amb tota l'explicació dels fets, des que la nena va ser traslladada des de Barcelona el 17 de gener fins al dia de la mort, una documentació que també va ser lliurada a la ministra, Rodríguez, i a la direcció del SAAS.

Avui Criado i Ribera també s'han reunit de nou amb el raonador del ciutadà, qui els ha comunicat que ja ha tramès la queixa a la direcció del SAAS.

Informa: Ana Alamán

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.