Martínez Benazet referma que no es pot circular per Catalunya sense motiu justificat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha informat que ara per ara, els andorrans poden anar fins a l’Alt Urgell, però encara no poden circular per Catalunya lliurement a no ser que sigui per un motiu justificat o per anar de pas a una comunitat on sí que s'hi permeti l’arribada de visitants.

En aquest sentit, cal recordar que la majoria d’autonomies mantenen el tancament perimetral. A excepció, d’algunes com les Balears.

A banda, Benazet ha recordat l’acord que s’ha arribat amb la Generalitat sobre tenir la mateixa mobilitat dels catalans a partir del 9 d'abril, sempre que les dades epidemiològuiques siguin favorables.

"El que se'ns va dir és que només es permeten els moviments en circumstàncies espcials, després veurem si és així o no", ha remarcat fent referència a la possible assimilació entre els dos terrioris després de Setmana Santa.

També ha comentat que el motiu de no permetre-ho abans és la por a un rebro, ja que "tothom es vol moure i això suposa un risc". 

Informa: Judith Sáez

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.