Mor la dona atropellada al carrer de la Valira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La dona de 62 anys atropellada de gravetat dijous al carrer de la Valira, d’Escaldes-Engordany, ha mort a conseqüència de les lesions a l'hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

L'accident va tenir lloc cap a les tres de la tarda entre la rotonda de la Dama de Gel i el centre comercial Illa Carlemany. Una furgoneta de repartiment va sortir de la via i va atropellar la vianant.

Els serveis d'emergència la van dur a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb politraumatismes i posteriorment es va decidir traslladar-la a l'hospital de Sant Pau.

El conductor de la furgoneta, un home de 41 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte inicial de lesions per imprudència que serà tipificat finalment com a delicte d'homicidi per imprudència. És encara en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Dues persones ferides en un accident a Canillo

En un altre accident a la CG-2, a Canillo, dues persones han resultat ferides. La policia ha rebut l'avís a tres quarts de tres de la matinada. S'hi ha vist implicat un sol vehicle i els ferits n'eren els dos ocupants: la conductora, de 20 anys, i l'acompanyant, de 34.

Informa: Gerard Gort
Imatge cedida: policia
 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.