Mor el fotògraf Pep Aguareles als 53 anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de l'Escola d'Art d'Andorra la Vella i fotògraf, Pep Aguareles, ha mort aquest diumenge a l'edat de 53 anys per causes naturals.

Nascut a Andorra l'any 1965, Pep Aguareles inicia els seus estudis de fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de la Generalitat de Catalunya. Després de treballar en dos estudis professionals a Barcelona, Aguareles torna a Andorra l'any 1989 per treballar com a fotògraf oficial del Govern.

Tres anys més tard passa a formar part de la plantilla de professors de l'Escola d'Art del comú d'Andorra la Vella impartint el taller de fotografia i posteriorment i fins a l'actualitat exercia com a cap de l'Escola d'Art.

Entre els projectes personals de fotografia, realitza 10 exposicions individuals en diferents galeries d'Andorra, França i Espanya i participa en 16 exposicions més amb altres artistes, a Cuba, Croàcia, Japó, Argentina, Grècia, Holanda, Espanya, França i Andorra.

A més, va participar en dos projectes de videoart, va ser coautor de quatre llibres de fotografia i la seva obra ser premiada en diferents concursos, entre els quals el segon lloc al Kodak Award d'Amsterdam (1992), el premi a la millor col·lecció de fotos Off en el certamen Visa pour l’Image a Perpinyà (2006) i primer premi a la Nit de les arts (1996).

Aguareles col·laborava habitualment a  ''Ara i Aquí' de Ràdio Nacional. Per retre tribut a la seva figura, el programa recuperarà la secció en la qual va intervenir el passat 16 de gener.

Informa. Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.