Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El llenguatge de la llum

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Hi ha límits?

  Avui amb el Pep Aguareles hem parlat dels límits de l’edició fotogràfica.  N'hi ha? Fins on podem o volem arribar? Tot està permès.

 • Xarxes socials i mirada fotogràfica

  El Pep Aguareles ens ha fet reflexionar avui una mica, a partir d'un article del blog d'Alois Glogar, que porta per títol "Han canviat les xarxes socials la mirada fotogràfica".

 • Els cinc que falten i una marató

  El Pep Aguareles ha completat avui el 'Decàleg per reflexionar' sobre les fotografies ràpides de carrer i ens ha parlat de la quarta edició de la Marató fotogràfica, dins l'Andorra Shopping Festival, el 10 de novembre.

 • Un decàleg per reflexionar (1)

  El Pep Aguareles ha donat consells a l'hora de fer fotografies de manera ràpida. Hem cobert la meitat del decàleg que portava. El completarem a la seva pròxima visita.

 • Arguments per a la implicació fotogràfica

  Un espai  del 'Llenguatge de la llum' molt interessant avui amb el Pep Aguareles, el cap de servei de l'escola d'art del comú d'Andorra la Vella. Ens ha parlat dels paràmetres que cal tenir en compte per poder parlar de la implicació en fotografia.

 • Com planificar una sortida fotogràfica

  El Pep Aguareles ens ha valorat la importància de planificar amb opcions A, B i C, si cal, les possibilitats davant una sortida fotogràfica.

 • Reflex vs Evil

  El Pep Aguareles ha portat avui una disyuntiva que ens ha obert la porta per a molts comentaris. Càmeres reflex vs càmeres evil, un dilema que sovint els aficionats li plantegen els fotògrafs professionals.

 • Els mestres del color

  Els considerats com a mestres del color en fotografia han estat els protagonistes de la secció el 'Llenguatge de la llum' amb el cap de servei de l'escola d'art del comú d'Andorra lla Vella, el Pep Aguareles.

 • I per què faig aquesta foto així, i no d'una altra manera?

  El Pep Aguareles, a la secció del 'Llenguatge de la llum', ens ha explicat avui l'anomenat procés compositiu bàsic: identificar el tema,  escollir el punt de vista, enquadrar de forma adient i ressaltar el tema.

 • Posant tota l'ànima en cada imatge

  El Pep Aguareles ha dedicat el seu espai del 'Llenguatge de la llum' a les principals caractarístiques de la fotografia intimista i a alguns dels seus millors seguidors.

Facebook

Twitter