Vuit violoncels i dos números de tango contemporani sorprenen el públic del concert Jardins de Casa de la Vall

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més el vestíbul del Consell General s´ha convertit en l´escenari del concert Jardins de Casa de la Vall. El programa va sorprendre el públic amb vuit violoncels i dos números de tango contemporani.

Aquest dilluns no ha quedat cap lloc lliure al pati de cadires per veure l'ONCA en el concert que estrena la temporada d´estiu.

Amb el títol "Aromes d'Amèrica" la formació ha fet un viatge per diferents paisatges del continent que ha començat al Brasil amb Heitor Villa-Lobos i una de les seves peces més populars, la número 5 de les "Bachianas Brasilerias", compostes per a vuit violoncels. Al repertori també s'ha inclòs Gershwing, amb "Lullaby", "Porgy and Bess" i "Summertime".

El moment més esperat ha estat el pas per l´Argentina amb Astor Piazzolla, en què, primer "Oblivion" i després "Libertango" han portat el caràcter del Río de la Plata amb un número de tango contemporani a càrrec dels ballarins Mònica Vega i Pere Vilarrubla.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Ruben Calvo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.