La parròquia ordinenca s'omple de titelles amb la presència de la companyia Galiot Teatre al mercat artesanal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aprofitant un dels caps de setmana més concorreguts de l'estiu, Ordino torna de nou a organitzar el mercat artesanal. Enguany amb una novetat, la instal·lació de l'espai de creació de titelles Cal Galiot. 

Els titelles de la companyia Galiot Teatre omplen un espai lúdic amb 15 teatrets i més de 150 creacions, on grans i petits en són els protagonistes. 

El director de la companyia Galiot Teatre, Jordi Montcerdà, especifica quin és l'objectiu de l'espectacle. "El públic ve a veure titelles i com que el públic no pot ser protagonista, que siguin ells els titellaires. Aquí comença aquesta història. Vaig començar a construir una cosa que es diu instal·lacions dedicades a l'art dels titelles". En especial, li interessa que hi hagi participació entre els diferents assistents. "M'agrada veure la unitat familiar. Que arriba la iaia, el pare, el fill... veure que tots junts son capaços de crear una unitat familiar, jugar i crear una història."

Informa: Clàudia Justes
Imatges: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.