Ordino organitza un mercat artesanal per dinamitzar el comerç local

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino torna a aprofitar un dels caps de setmana més concorreguts de visitants per organitzar un mercat artesanal. 

Les parades de productes artesanals, tant tèxtils com alimentaris, ocupen de nou el centre de la parròquia amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local. Els paradistes ens expliquen els productes que hi han portat. "Som d'una formatgeria petita i familiar del Palau d'Anglesola a Lleida" o "faig els embotits naturals com fèiem abans a pagès", eren alguns comentaris dels venedors d'aliments. D'altres, es dediquen a la bisuteria. "Dissenyo joies amb micromacramé, que es fa fent nusos a fils i encerant-ho".

El mateix conseller de Turisme, Esports i Dinamització d'Ordino, Jordi Serracanta, feia aquest dissabte al matí una crida perquè els turistes vagin al mercat. "Una mica el que volem és que la gent que passa per aquí que se'n va al mirador, que se'n va al parc del Sorteny, o se'n va al camí Ral puguin acabar parant-se aquí i no només mirar el mercat, sinó després també entrar al poble i activar una mica el que és el comerç local".

Així, aquests productes de quilòmetre zero són també un dels millors aparadors per als visitants en un dels caps de setmana més concorreguts de l'estiu. 

Informa: Clàudia Justes
Imatges: Andreij Cristancho 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.