Ordino preveu una partida per fer estudis d'ús per a l'hotel Casamanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El pressupost del comú d'Ordino té prevista una partida per a estudis per donar ús a l'hotel Casamanya.

Malgrat que el cònsol ja hagués anunciat que un dels projectes que portaven era traslladar-hi les instal·lacions de casa comuna, no descarta altres possibilitats i treure l'edifici a concessió. Josep Àngel Mortés ha explicat que ha rebut cinc inversors interessats a donar ús a l'hotel.

Tot i no especificar de quins projectes es tracta, el cònsol major ha avançat que si un aportés valor afegit a la parròquia descartarien la primera opció.

"Hi ha persones i empreses interessades, que estan fent els seus estudis pertinents un cop visitat l'edifici per veure si es poden encabir les activitats que ells volen desenvolupar a la parròquia en aquest edifici. És una part positiva que hi hagi persones interessades i a partir d'aquí, un cop es manifesti la voluntat d'executar aquestes obres, el comú treurà una concessió", avança el cònsol major.

Informa: Anna Pifarré

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.