Els partits polítics mostren el seu condol per la mort d'Òscar Ribas

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Múltiples reaccions des de tots els àmbits a la mort d'una figura cabdal per a la història del país. Com les dels partits polítics representats al Consell General, que a través de les xarxes han mostrat el seu condol.

Demòcrates per Andorra ha recordat Òscar Ribas com a impulsor de la Constitució andorrana i per la seva aportació del català a l'ONU, a més han volgut donar suport a Carles Enseñat, president del grup parlamentari i nebot de Ribas.

Pel que fa al partit socialdemòcrata han mostrat el seu condol i l'han recordat com l'impulsor de la Carta Magna del Principat.

Liberals d'Andorra ho ha fet amb un missatge solemne al que acompanya una fotografia recent del primer cap de Govern del Principat.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents recorda el molt il·lustre Òscar Ribas i mostra el seu suport a la família i els amics en aquests moments tan durs.

Per últim, Ciutadans Compromesos també s'afegeix a les mostres de condol considerant Ribas un home d'estat i amb visió de futur.

Informa: Anna Mata

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.