Injecció de 200 milions d'euros al teixit productiu durant la crisi del coronavirus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha anunciat aquest dissabte al vespre en un nou missatge institucional un pla per injectar 200 milions d'euros al teixit productiu del país durant la crisi del coronavirus. Forma part de les mesures excepcionals per a la situació d'emergència derivada de la covid.19, que s'aprovaran dilluns al Consell General

Algunes de les principals mesures anunciades són:

Sobre els lloguers, s'exonerarà de pagar-los als negocis que ja estiguin tancats i hi haurà una rebaixa per a aquells que estiguin de guàrdia. També es pagarà el salari dels pares i mares que s'hagin de quedar a casa a tenir cura dels fills.

Juntament amb la llei Òmnibus, dilluns s'aprova la que regularà l'Estat d'Alarma i Emergència, que poden limitar alguns drets fonamentals en situacions d'excepcionalitat com l'actual. El Govern també aprovarà un nou decret de normes de salut i seguretat per als establiments que estan oberts i ha indicat que es reforçarà la presència policial i d'agents de circulació i que hi haurà mà dura per garantir que la gent es quedi a casa.

Consulta aquí el projecte de llei de mesures excepcionals i urgents

Missatge complet del cap de Govern, Xavier Espot:

Informa: DavidDomingo-Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.