El PS reclama el pla de negoci per a les rutes des de l'aeroport i transparència en els crèdits tous

El grup socialdemòcrata ha sol·licitat el pla de negoci per al llançament de noves rutes des de l'aeroport d'Andorra - La Seu.

El president del grup, Pere López, demana al Govern conèixer el pla i tota la informació rellevant per a la posada en marxa d'aquests vols que va anunciar fa uns dies el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, en la roda de premsa posterior al consell de ministres.

El grup parlamentari socialdemòcrata també ha entrat aquest dimarts una demanda d'informació relacionada amb una quarantena d'expedients de beneficiaris dels ajuts econòmics en forma de crèdits tous, atorgats pel Govern durant la pandèmia de la Covid-19.

El PS reclama transparència i per això ha seleccionat els avals més rellevants per l'import concedit, així com els que han rebut les quantitats més petites amb representació de tots els sectors, a excepció de l'hoteler.

Ha estat la consellera general Susanna Vela qui ha entrat la demanda d'informació, segons indica el partit en un comunicat, perquè "en cap moment s'ha detallat, ni tan sols al BOPA, qui eren els beneficiaris de cada un dels crèdits tous concedits ni s'han detallat els imports atorgats".

Paral·lelament, els consellers generals Joaquim Miró i Roger Padreny han presentat dues esmenes al projecte de llei de les taxes d’intercanvi aplicades a les operacions amb targeta i proposen afegir i precisar "que l'objecte de la llei implica qualsevol instrument de pagament".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.