El psicòleg Marc Masip demana aplicar el sentit comú per gestionar el consum que fan els nens de l'entorn digital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des del seu llibre "Desconnecta" o en les conferències, Marc Masip el que demana als adults és utilitzar el sentit comú a l'hora de gestionar el consum de les xarxes socials i l'ús dels dispositius mòbils en particular.

La conferència que ha organitzat l'Associació de Famílies i Alumnes del Sant Ermengol ha omplert la sala de públic format essencialment de pares, mares i docents.

Tots amb una preocupació comuna que és la relació tan absorbent que tenen els nens i joves amb tot l'entorn digital. Fins i tot arriben a perdre temps d'escola, família, esport i amics en detriment d'una pantalla. No hi ha una solució única i sí molt d'esforç al darrere. El psicòleg Marc Masip destaca que "cal molta feina i coneixement per poder educar" en aquest àmbit. Afegeix que "en algunes ocasions els nens no estan preparats, sigui per maduresa o edat i cal eliminar" els aparells.

Marc Masip n'ha parlat extensament també al programa La Rotonda:

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.