ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

La Rotonda 26 de maig de 2023

  • La Rotonda 26 de maig de 2023 - Clara Pladevall i Roger Caritg

    Ens visiten dos investigadors Clara Pladevall i Roger Caritg d'Andorra Recerca i Innovació per parlar de com afecten aquests canvis de temps a la fauna i la flora, del treball que es fa i les mesures que haurem de prendre a futur. 

    Telemàtic: Laura Casnovas, Premi Carlemany. Aquest dimecres ha sortit a la venda Les estrelles de Lilith de  Laura Casanovas, guanyadora del Premi Carlemany per al foment de la lectura. L'entrevistem telemàticament per coniexer la històra d'una mare i una filla que es desplaçen a Andorra perquè la mare s'ha enamorat d'un policia que ha conegut per Tinder. El trasllat al tranquil país dels pirineus es veurà truncat per una sèrie de crims. 

  • La Rotonda 26 de maig de 2023 - Clàudia Cunill

    REPORTATGE : L'Òscar és a Ordino per veure l'ambient el dia previ al torneig del joc de rol Warhammer i conèixer més sobre una de les trobades més multitudinàries que s'ha fet al voltant del país amb més de 180 jugadors.

    La tiktoker del Pas de la Casa és una ferma defensora del nostre país i de les seves particularitats davant d'altres que l'utiltizen per viralitzar qüestions sobre la llegnua, els impostos, o com es viu al Principat. Itsclaubunny estrena canal i avui en volem parlar amb ella.

Facebook

Twitter