ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Rosa Alberch    Realització: Albert Aymamí    Producció: Eva Pons

ÚLTIM PROGRAMA

La Rotonda 16 d'abril del 2021

  • La Rotonda 1a part - Viatges i Covid-19

    Hem parlat amb la vicepresidenta de l'Associació d'Agències de Viatges d'Andorra, Maica Terrones. El sector confia en el procès de vacunació contra el SARS-CoV-2 i en les activitats programades per afrontar un estiu amb relativa normalitat. També tenen les esperances fixades en el certificat sanitari, que facilitarà la reactivació del sector.

  • La Rotonda 2a part - Humor amb Javi Sancho

    L'humor ha estat el protagonista de la segona part del programa. Hem rebut el còmic, monologuista i aficionat a l'esport Javi Sancho que ens ha explicat que aquest sector també ha estat perjudicat per la por de la gent d'anar als teatres. Treballa en un espectacle 100% per al públic del país i ha anunciat la seva intenció de crear el primer festival de comèdia d'Andorra. Hem sortit al carrer amb els nostres companys Òscar Serrano i Desirée Sala per veure com ha viscut la població la pandèmia a nivell anímic i perquè ens expliquin els seus millors acudits.

  • Els consells de Tomàs Navarro: L'humor

    L'humor consisteix a agafar una característica, exagerar-la o ridiculitzar-la. Tenir una autoestima sòlida i bon sentit de l'humor farà que no ens afecti, ens ha explicat el psicòleg Tomàs Navarro. A més, ha remarcat que tenir un bon sentit de l'humor ens ajuda no sols en l'àmbit personal, també en el social i inclús a les relacions de parella.

Facebook

Twitter

100.25.42.117