ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La rotonda

Comparteix:

La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIM PROGRAMA

La Rotonda 22 de gener del 2021

  • La Rotonda 1a part - Mr Hand Solo, el documental amb la història de superació de David Aguilar i el seu braç de Lego

    David Aguilar és el protagonista del documental Mr. Hand Solo, que s'estrena aquest divendres, sobre la seva història de superació arran de la construcció de pròtesis per al seu braç dret fetes amb peces de Lego. En el documental, dirigit per Hèctor Romance, es tracta es parla d'assetjament, de la família i de l'amor. Aguilar assegura que s'ha fet fort i dona les gràcies "a l'enemic" per ser qui és ara. Anuncia la propera publicació d'un llibre que explica la seva experiència: "Pieza a pieza".

  • La Rotonda 2a part - Abraçades i Covid

    Els nostres companys Òscar Serrano i Desi Sala han sortit al carrer a regalar abraçades amb motiu del dia mundial celebrat aquest dijous. Com ha reaccionat la ciutadania? Han respectat les mesures? Com porta la gent les restriccions que limiten el contacte social? En psicòleg Tomàs Navarro ens ofereix alguns consells al respecte.

  • La Rotonda 3a part - El nou projecte a Andorra de Nandu Jubany

    El xef català Nandu Jubany acaba d'obrir un nou restaurant al país a l'edifici del Diamant. Ha volgut engegar malgrat la pandèmia perquè tot i que és conscient que les restriccions per la Covid-19 no són faborables, està funcionant. El concepte d'aquest espai gastronòmic canvia respecte les altres propostes del xef. També parla de com ha viscut el confinament i de com la restauració s'haurà d'adaptar a una nova realitat.

Facebook

Twitter

3.237.205.144