Els Reis d'Orient recorreran totes les parròquies amb mesures Covid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aques dimecres Ses Majestats els Reis d'Orient passaran per totes les parròquies. Venen amb mesures per evitar contagis i carregats d'il·lusió per a tots els infants.

A la vall central Melcior, Gaspar i Baltasar faran el recorregut pels carrers escaldencs a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Aquells que vulguin deixar les seves peticions al carter reial ho podran fer fins a 2/4 de 7 al Prat del Roure amb cita prèvia. 

A Andorra la Vella la cavalcada començarà a les 6 de l'antiga seu d'Andorra Telecom a l'avinguda Mertixell i s'enfilarà fins a l'Stela a Príncep Benlloch acompanyada d'una batucada, xanquers, malabaristes i actors de la companyia Mademoiselle Paillette

A la Massana, a partir de 2/4 de 6 Ses Majestats entraran amb cavall a la plaça de les Fontetes on rebran les claus de totes les llars per part de les cònsols i escoltaran els desitjos dels més petits. 

A Ordino, a partir de les 7 de la tarda, l'activitat se centrarà a la plaça Major on els Reis rebran els infants després de l'adoració del nen Jesús. 

A l'altra vall, una hora abans, a Encamp, Ses Majestats saludaran des del balcó del Rosaleda i rebran els infants. Abans es farà un espectacle de llums làser sobre la façana de l'antic hotel. Mentrestant al Pas de la Casa, Melcior, Gaspar i Baltasar sortiran de la plataforma de Grandvalira per passejar pels carrers del centre acompanyats de l'espectacle Crystal Wings fins a la sala de festes on els més petits els podran expressar les seves peticions. 

A Canillo, els Reis arribaran a les cinc de la tarda des de Bordes d'Envalira on el cònsol major els lliurarà de les claus de la parròquia. Passaran pel Tarter, Sant Pere, Ransol, Canillo i Prats on faran la volta per arribar al poble de Meritxell. Aquells que estiguin a casa podran seguir el recorregut pel canal de Youtube del comú.

Per últim Sant Julià de Lòria, que enguany recupera la cavalcada, espera el Reis per fer un recorregut a partir de les 6 de la tarda pels principals carrers del centre des de la plaça Francesc Cairat fins a Bonaventura Riera per acabar a la plaça de la Germandat. Això sí, aquells que vulguin parlar amb Ses Majestats ja poden reservar cita al web del comú. 

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.