La representació de la llegenda de la Dama Blanca d'Auvinyà aplega un bon nombre d'assistents a la plaça de la Germandat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A banda de les parades i les activitats per als més petits, els espectacles han pres un paper important durant la 18a edició de la Vila Medieval de Sant Julià. Aquest dissabte el plat fort era la representació musical de la llegenda de la Dama Blanca d'Auvinyà.

La representació de la llegenda de la Dama Blanca d'Auvinyà ha estat un dels espectacles que ha comptat amb la participació de l'Esbart Lauredià, la colla gegantera i la Coral Rocafort.

S'ha pogut veure aquesta tarda a la plaça de la Germandat, on els assistents han estat separats per nuclis familiars i amb la mascareta en tot moment. Explica la llegenda que la Dama Blanca va salvar els ciutadans del poble de l'avarícia del bisbe d'Urgell. 

Música i danses que han acompanyat la Dama Blanca, la geganta de la parròquia. Les activitats i els espectacles continuaran aquest diumenge al llarg del dia fins a les vuit del vespre, quan es posarà punt final a la 18a edició de la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria.

Informa: Anna Mata
Imatges: Pere Besolí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.