Els Viladomat recorreran al Superior contra la sentència que avala la plataforma de Soldeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Viladomat presentaran la setmana vinent un recurs al Tribunal Superior contra la sentència del tribunal de batlles que desestimava la seva demanda contra la plataforma esquiable de Soldeu. El tribunal donava per bona la declaració d´interès nacional.

Aquests dies, els lletrats dels Viladomat han iniciat els tràmits per presentar la setmana vinent un recurs al Tribunal Superior contra la desestimació de la demanda que impugnava la plataforma esquiable de Soldeu.

Al juliol, els Viladomat van entrar una demanda administrativa contra aquesta infraestructura. Els accionistes majoritaris de SAETDE consideraven que la declaració d'interès nacional que el Govern havia fet del projecte era il·legal i que encobria una operació especulativa urbanística. També afirmaven que la documentació del projecte era insuficient.

El tribunal de batlles va donar la raó al Govern i va considerar la declaració d'interès nacional ajustada a dret.

La plataforma esquiable és previst que estigui enllestida al novembre. La seva construcció va ser el que va motivar que els accionistes majoritaris de SAETDE iniciessin el procés de dissolució de Grandvalira. Posteriorment, la societat encampadana s'ha convertit en l'accionista majoritari d'Ordino-Arcalís.

Informa: Pere Moliné
Locució: Xavi Albert

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.