L'arc parlamentari tanca files darrere del Govern en la polèmica d'Unidas Podemos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La polèmica amb Unidas Podemos, que vol retornar Andorra a la llista de paradisos fiscals, ha trobat un front comú al Consell General. Els grups que donen suport a l'executiu creuen que es tracta d'oportunisme polític.

En aquest sentit, el president de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, creu que "aquesta postura respon al fet que s'acosten eleccions".

Per la seva part, el president del grup demòcrata, Carles Ensenyat, ha seguit aquesta línia i considera que "és una necessitat propagandística més que política", tot afegint que "fa deu anys hauria tingut raó, però ara no".

El conseller general liberal, Marc Magallón, ha remarcat que "des de l'Estat espanyol s'hauria de reglamentar si Andorra és un paradís fiscal o no".

A l'oposició, Terceravia tanca files amb del Govern. El president del grup Terceravia+UL+I, Josep Pintat, ha remarcat que malgrat que al consell "poden haver-hi picabaralles, a l'exterior s'hi va amb una sola veu" en referència al missatge que transmetran als ambaixadors dels altres països al Principat.

El PS utilitzarà els seus vincles internacionals amb els socialistes per posar les coses a lloc, segons ha assegurat la consellera general, Judith Salazar.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Desirée Sala

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.