L'atropellament de Leyre de la Rua i la presa de possessió del nou Govern, el més vist de la setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'atropellament d'una esportista que havia d'anar als Jocs de Montenegro, la presa de possessió del nou Govern i una cursa popular que ha complert 10 anys. Són les notícies amb més clics al web.

L'atleta Leyre de la Rua s'ha quedat sense poder representar Andorra als Jocs dels Petits Estats. I és que, a menys d'una setmana de viatjar a Montenegro, ha tingut la mala sort de patir un accident que li ha causat una fractura al braç. Va ser un atropellament al costat mateix de l'estadi Comunal.

La cerimònia de presa de possessió del nou executiu, amb tots els ministres jurant el càrrec davant del cap de Govern, és la segona notícia amb més visites a Andorra difusió. L'acte es va dur a terme a l'Auditori Nacional, a Ordino.

També ha despertat l'interès dels internautes la desena edició de la cursa Illa Carlemany, disputada el cap de setmana passat. Una prova popular que va reunir 2.400 corredors de tota edat i condició pels carrers del centre.

Informa: Jordi Cama
Locució: Montse Grau

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.