Una atleta de 28 anys, ferida en un atropellament a l'Estadi Comunal

Aparatós accident aquest dimarts a la tarda a l'a

Aparatós accident aquest dimarts a la tarda a l'avinguda de Salou, a l'altura de l'Estadi Comunal. L'atleta Leyre de la Rua, convocada per als Jocs dels Petits Estats, de 28 anys, ha estat atropellada quan sortia de la instal·lació esportiva. Segons els testimonis les ferides li han afectat el braç i l'esquena.

Un automòbil andorrà, que circulava en direcció al centre de la capital, ha sortit de la via aparentment a causa del terra moll per la pluja i ha atropellat una jove de 28 anys que en aquells moments sortia de les instal·lacions. Es tracta de l'atleta Leyre de la Rua, seleccionada per als Jocs dels Petits Estats de Montenegro, que comencen el pròxim dilluns.

Al marge de les contusions, l'atleta haurà de ser operada per una fractura a l'húmer del braç dret. El conductor del vehicle ha estat traslladat a l'hospital per observació i ha estat donat d'alta la mateixa nit.

Informa: David Domingo / Joan A. Sarmiento
Foto: Eva Pons

Comparteix:

El Sax Fest ja és mebre de la Federació internacional de concursos musicals Ioga per a gossos per primera vegada a Andorra