Bomosa i Daguisa llancen una iniciativa per fer arribar "missatges amb cor" als padrins del Cedre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La direcció de Daguisa Hotels i de Bomosa han creat un programa solidari de missatges d’esperança per als padrins de la residència El Cedre d’Andorra la Vella que, des de mitjans del passat mes de març, estan allotjats a l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix d’Escaldes-Engordany, per evitar contagiar-se del coronavirus. Aquesta nova iniciativa compta amb l’aprovació i la supervisió dels responsables del Cedre i del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), i amb la col·laboració dels voluntaris de la Creu Roja que estan atenent aquestes persones grans, tal com detallen els impulsors del projecte.

Amb el nom de 'Missatges amb cor', aquesta nova iniciativa té com a objectiu que persones de totes les edats facin arribar missatges d’esperança en el format que desitgin (cartes, cançons, dibuixos, fotos, vídeos...) per tal d’animar les persones grans del Cedre que, a causa del coronavirus, no poden rebre visites dels seus familiars i estan "força aïllades, amb tot el que això suposa per a la seva salut", destaquen els resposanbles de la iniciativa.

Per alleugerir en la mesura del possible aquesta situació, la direcció de Daguisa Hotels ha habilitat un correu electrònic recepciofenix@daguisa.com al qual es poden fer arribar aquests missatges d’esperança. Una vegada els hagin rebut, els responsables del grup els posaran a disposició del personal de la Creu Roja que està fent l’acompanyament de les persones grans, perquè aquestes puguin veure aquests missatges d’ànims ja sigui impresos en un paper o en un dispositiu portàtil.

A més, els promotors de Daguisa Hotels i Bomosa que han engegat aquesta iniciativa s’han posat a disposició de qualsevol centre que pugui necessitar que aquests missatges d’esperança es facin arribar a les persones que està atenent (ja siguin malalts, gent gran, etcètera), de manera que aquesta iniciativa que ara comença amb les persones grans del Cedre es pugui estendre a qualsevol persona d’Andorra que estigui vivint una dificultat afegida amb motiu del coronavirus.

Informa/fotografia: Agència ANA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.