La CG-1 es reobre abans del previst i garanteix la circulació pel pont de l'Assumpció

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest pont de l'Assumpció és un dels més importants de l'any i el punt àlgid pel que fa a l'entrada i sortida de vehicles de tot l'estiu. S'espera que uns 39.000 entrin per la frontera del riu Runer del total de 57 mil que Mobilitat ha anunciat que arribaran aquests quatre dies. Aquesta operació es podrà fer amb més comoditat de l'esperat després que la primera fase dels treballs per assegurar la zona hagi acabat abans del que estava previst.

Poden circular en tots dos sentits vehicles de tota mena, inclosos els pesants, després de l'esllavissada de dissabte, només quatre dies després de l'incident que en un primer moment va mantenir l'entrada i la sortida del país bloquejada amb Espanya unes sis hores.

Dilluns van començar els treballs per construir un mur de contenció per assegurar la zona i els informes tècnics del ministeri d'Ordenament Territorial avalen que el pas és segur. Tot i això cal recordar que hi pot haver petits despreniments que aixecarien pols, que podria dificultar puntualment la visibilitat.

A la zona de l'esllavissada l'aparcament del centre comercial també està operatiu gairebé al 100%, excepte a la zona més propera a l'incident, on és permet el trànsit però no l'estacionament. L'establiment té dissabte com a data de reobertura després de fer els treballs necessaris per posar en ordre i operatiu el centre. Tasca que s'està realitzant amb alguna dificultat ja que en aquestes dates resulta més difícil trobar empreses en actiu ja que la majoria del sector fan vacances.

Des de Mobilitat no s'anuncien retencions més extraordinàries del previst i es recomana als conductors que hagin de viatjar consultar el seu web per saber les hores més conflictives.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.